Принтер етикеток Bixolon SPP-R410WK/STD (13516)

Код: 18537
Виробник: Bixolon
В наявності
25 640 грн
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб з ПДВ, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців. Обмін повернення товару протягом 14 днів

Опис Принтер етикеток Bixolon SPP-R410WK/STD (13516)

Принтер етикеток Bixolon SPP-R410WK/STD (13516) — це мобільний принтер із шириною друку в 105.7 мм , який відрізняється надійною та легкою конструкцією, оснащений безліччю функцій та універсальний з точки зору доступних інтерфейсів, що включають USB та Wi-Fi, а також сумісний з iPhone, iPad, і безліччю смарт-пристроїв, що працюють на ОС Android.

Крім того, конструкція принтера передбачає захист від вологи та пилу (сертифікація IP43). Тривалий час роботи забезпечується підвищеною ємністю акумуляторної батареї з візуальним індикатором її стану, а механізм завантаження за принципом 'кинув та друкуй' гарантує легкість та надійність експлуатації.

Принтер етикеток Bixolon SPP-R410WK/STD – це швидкий, чіткий друк з високою роздільною здатністю навіть у нестандартних умовах, завдяки температурному датчику та вдосконаленому механізму керування термодруком.

Компанія BIXOLON розпочала свою діяльність у 90-х роках XX століття як спеціалізований підрозділ з виробництва принтерів компанії SAMSUNG. Відділившись від SAMSUNG у 2002 році, компанія завоювала лідируючі позиції на світовому ринку промислових міні-принтерів та POS-принтерів. До 2005 року частка BIXOLON на цьому ринку досягла 11%, і покупці більш ніж з 70 країн обрали принтери виробництва цієї компанії.

Сьогодні BIXOLON – визнаний світовий лідер у розробці та виробництві високоякісних пристроїв друку, які відзначені численними нагородами та заслужили на схвалення партнерів та користувачів. Використовуючи інноваційні технології для розширення та модернізації своїх продуктових лінійок у постійному прагненні задовольнити попит на ринку друкуючих пристроїв та перевершити очікування клієнтів, BIXOLON розробляє нові моделі надійних та високопродуктивних POS-принтерів, принтерів штрих-кодів, принтерів етикеток та портів.

Уважне ставлення до потреб клієнтів, бездоганна якість та надійність продуктів, ефективність клієнтської підтримки та доступні ціни – запорука успіху компанії BIXOLON та пріоритети її розвитку та вдосконалення. Завдяки цьому, продукти BIXOLON поєднують у собі численні переваги: високотехнологічне обладнання, широкий спектр функцій, довговічність, висока продуктивність та простота в експлуатації.



Купити за ціною: 25 640 грн

Основні характеристики Принтер етикеток Bixolon SPP-R410WK/STD (13516)

Вага Вага: 0.53 кг
Дозвіл 203 DPI
Максимальна ширина друку 104 мм
Максимальна ширина етикетки 112 мм
Опції тактчик на просвіт, тактчик чорної мітки
Розміри 143 x 138 x 66 мм
Розширення 203 DPI
Температура експлуатації -15°C +50°C
Технологія друку прямий термодрук
Швидкість друку 90 мм/с (60 мм/с етикетка)

Відгуки про Принтер етикеток Bixolon SPP-R410WK/STD (13516)

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Рекомендовані товари