Принтер чеків HPRT PPT2A black (USB+Ethernet) (15920)

Код: 18597
Виробник: HPRT
Немає в наявності
3 403 грн
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб з ПДВ, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців. Обмін повернення товару протягом 14 днів

Опис Принтер чеків HPRT PPT2A black (USB+Ethernet) (15920)


Принтер чеків HPRT PPT2A black (USB+Ethernet) (15920)

Завдяки використанню металевих комплектуючих при виготовленні принтера HPRT виробник зміг найвищої надійності свого виробу.

Принтер призначений для друку на 'вузькій' чековій стрічці. Висока швидкість друку, можливість легкого завантаження паперу, безшумна робота і найвища надійність за демократичної ціни - характеристики, що роблять цей бюджетний чековий принтер вигідним вкладенням ваших коштів.

Принтер HPRT PPT2-A має компактні параметри, що дає чимало опцій щодо його розміщення. Пристрій працює з класичними інтерфейсами і може керуватися через інтернет (USB + Ethernet) або підключатися безпосередньо до касового апарату, що дуже зручно. Також термопринтер оснащений флеш-пам'яттю, де можуть зберігатися зразки чеків. Прилад працює з усіма популярними версіями Windows, а також з ОС Linux та керується популярними мовами ESC/POS.

Операції однією рукою. Як лівою, так і правою. Завантаження паперу однією рукою, швидка та зручна заміна паперу. Великий відсік для паперу у компактному корпусі. Порівняно з аналогічними продуктами PPT2-A має найменший розмір для економії місця при великому відсіку для паперу.

Особливості: захищений від вологи та пилу. Розпізнавання чорної мітки із двох сторін. Великі шестірні та великий гумовий ролик. Металевий каркас, найкраще розсіювання тепла. Низьке енергоспоживання, енергоефективність та екологічність.

HPRT є одним із світових постачальників, що спеціалізуються на розробці та виробництві POS принтерів, Мобільних принтерів та Принтерів етикеток. Продукція HPRT завжди може швидко задовольнити мінливі вимоги ринку, тому що у нас є досвідчена та інноваційна R&D команда. Ми пропонуємо нашим клієнтам Продукцію, яка поєднує передові технології, чудова якість, конкурентоспроможну ціну та повне обслуговування.

HPRT – один із світових лідерів з виробництва POS-принтерів, принтерів етикеток та компактних принтерів. В даний момент GPrinter є провідним виробником цього типу обладнання в Китаї та активно експортує товар до Європи, США, Канади, Південної Америки, Африки та Азії.

Купити за ціною: 3 403 грн

Основні характеристики Принтер чеків HPRT PPT2A black (USB+Ethernet) (15920)

Інтерфейси Ethernet, USB
Вага 1.06 кг
Максимальна швидкість друку 100 мм/с
Операційна система Win7, POSReady, OPOs, Linux OS, WinVista, WinXP, Windows 8, Windows 10
Розмір буфера пам'яті 2 МБ
Розмір буфера пам'яті 2 МБ
Розмір шрифту A: 12 x 24 пікселів, B: 8 x 16 пікселів, C: 24 x 24 пікселів, 16x16
Розміри 186 x 114 x 128 мм
Температура зберігання -40°C60°C
Ширина витратного матеріалу 58 мм

Відгуки про Принтер чеків HPRT PPT2A black (USB+Ethernet) (15920)

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Рекомендовані товари